Utomhus

Aktiviteten genomförs utomhus i Gamla Stan i Stockholm.

90 minuter

Aktiviteten tar ca 1,5 timme men kan anpassas efterbehov

svenska/engelska

Vi kan genomföra denna aktivitet på engelska eller svenska

Beskrivning

Stockholms Blodbad är ett äventyr som utspelar sig i Stockholm mest historiska stadsdel: Gamla Stan

Stockholms Blodbad utspelar sig i hjärtat av Stockholm

Vi utgår från Järntorget och gruppen delas in i lag om max 10 personer. Varje lag får en Ipad där alla instruktioner, karta och utmaningar finns. Vi startar spelet och tiden börjar räknas ner. Via er Ipad ser ni hur ni ska förflytta er runt i Gamla Stans gränder. När ni kommer fram till en utmaning, aktiveras den automatiskt i er Ipad. Då gäller det att lösa uppgiften inom angiven tid. Det kan innebära av finna ett svar på en historisk fråga, lösa ett knepigt problem eller använda kameran i Ipaden för att fotografera eller filma.

Ipaden guidar er runt

I Stockholm Blodbad är det er Ipad som guidar er runt i Gamla Stan och ni löser uppgifterna tillsammans i laget. Alla uppgifter i spelet har en koppling till historien kring Stockholms Blodbad.

Avslutning med medaljer

När tiden är ute beger sig alla lag tillbaka till utgångspunkten eller till en restaurang. De lag som lyckats bäst på utmaningarna och har fått flest poäng blir det vinnande laget.

Gör ett eget spel

Vi hjälper er att skapa ett helt unikt och skräddarsytt spel för er. Ta konferensen vidare med ett roligt spel där frågorna handlar om vad ni lärt er på konferensen. Kontakta oss för offert.

Detta ingår

  • Ipad till varje lag
  • Aktivitetsledare
  • Medaljer til vinnarlaget
  • Alla bilder och filmer från spelet

GÖR EN FÖRFRÅGAN

Fyll i formuläret så återkommer vi med offert

Vanliga frågor

Hur fungerar era teambuilding aktiviteter?

Vår eventledare möter er på avtalad plats och delar in gruppen i lag. Varje lag får en iPad och lagen börjar med att ta en rolig gruppbild. När man sedan börjar spelet visar en karta på Ipaden var man ska gå. På varje plats man besöker väntar en utmaning som kan ge poäng. Efter ca 70 minuter samlas vi för att kora det vinnand laget och dela ut medaljer.

KOmmer någon möta upp oss på plats?

Ja. vår eventledare möter er på avtalad plats och startar er aktivitet. Lagen delas in och iPads delas ut. Eventledaren finns på under hela aktiviteten för support.

Var börjar aktiviteten?

Tillsammans med er bestämmer vi var aktiviteten ska börja och sluta. Vi kan till exemel börja på ert kontor och sluta på en restaurang eller festvåning. Om ni har valt en inomhus-aktivitet, kan vi komma till ert kontor eller konferenslokal.

Behöver man ta med något?

Nej, bara gått humör och kläder efter väder. Vi tar med all nödvändig utrustning såsom iPads och medaljer.

vad gör vi om det regnar?

I de flesta fall kan vi genomföra aktiviteten även om det regnar. Ta med kläder efter väder och sköna skor. Om möjligt kan vi ändra aktiviteten till att vara inomhus eller boka om aktiviteten till en annan dag.

Går det att avboka aktiviteten?

Aktiviteten går att avboka kostnadsfritt senast 4 veckor innan bokat datum. Minsta antal som debiteras är det antal som meddelats skriftligen senast 2 veckor innan bokat datum.