Utomhus

Aktiviteten genomförs utomhus i Gamla Stan i Stockholm.

90 minuter

Aktiviteten tar ca 1,5 timme men kan anpassas efterbehov

svenska/engelska

Vi kan genomföra denna aktivitet på engelska eller svenska

Beskrivning

Stockholms Blodbad är ett äventyr som utspelar sig i Stockholm mest historiska stadsdel: Gamla Stan

Stockholms Blodbad utspelar sig i hjärtat av Stockholm

Vi utgår från Järntorget och gruppen delas in i lag om max 10 personer. Varje lag får en Ipad där alla instruktioner, karta och utmaningar finns. Vi startar spelet och tiden börjar räknas ner. Via er Ipad ser ni hur ni ska förflytta er runt i Gamla Stans gränder. När ni kommer fram till en utmaning, aktiveras den automatiskt i er Ipad. Då gäller det att lösa uppgiften inom angiven tid. Det kan innebära av finna ett svar på en historisk fråga, lösa ett knepigt problem eller använda kameran i Ipaden för att fotografera eller filma.

Ipaden guidar er runt

I Stockholm Blodbad är det er Ipad som guidar er runt i Gamla Stan och ni löser uppgifterna tillsammans i laget. Alla uppgifter i spelet har en koppling till historien kring Stockholms Blodbad.

Avslutning med medaljer

När tiden är ute beger sig alla lag tillbaka till utgångspunkten eller till en restaurang. De lag som lyckats bäst på utmaningarna och har fått flest poäng blir det vinnande laget.

Gör ett eget spel

Vi hjälper er att skapa ett helt unikt och skräddarsytt spel för er. Ta konferensen vidare med ett roligt spel där frågorna handlar om vad ni lärt er på konferensen. Kontakta oss för offert.

Detta ingår

  • Ipad till varje lag
  • Aktivitetsledare
  • Medaljer til vinnarlaget
  • Alla bilder och filmer från spelet

OFFERTFÖRFRÅGAN

Fyll i formuläret så återkommer vi med offert